• Header

Abarth 695 Edizione Maserati

Het delen van passie, emotie en prestatie met de berijder en liefhebbers! Dat hebben Abarth en Maserati absoluut gemeen. De kracht van de Schorpioen en de elegantie van de Drietand: de sportieve esthetiek ziet het licht. Abarth 695 Edizione Maserati is de nieuwe cabriolet in beperkte oplage die ontworpen is voor wie van topprestaties houdt en de uitdagingen van elke dag met een auto met verfijnde elegantie wil aangaan. De passie van Abarth ontmoet de elegantie van Maserati in een auto met een exclusieve sportiviteit, de expressie van Italiaanse perfectie.

Alle voor deze 695 gebruikte kleuren zijn afkomstig van Maserati's kleurenpallet. De donkerrood metallic lak, genaamd Bordeaux.Pontevecchio, heeft met de juiste lichtinval een prachtige diep-rode glans. De stoelen en achterbank zijn omtrokken met luxe ivoor kleur lederen bekleding. Daarnaast zijn er een aantal details uitgevoerd in Grigio Mercury, waaronder de Maserati Neptune design wielen. Luxe extra’s op deze Maserati uitvoering zijn onder andere een geweldig high-end JBL audiosysteem, xenon verlichting, climate control en Blue&Me.

De Abarth 695 Edizione Maserati telt slechts 499 geproduceerde exemplaren. Stijlvol flaneren met het dakje open en op zijn tijd even goed op het gas, daar is deze Abarth voor gemaakt!

Saluti!

Team Prins

 

www.prinsabarth.nl Abarth 695 Edizione Maserati #Abarth #Maserati #Garage #Fiat #500 #cabriolet #GranTurismo

Een foto die is geplaatst door Wim Prins (@autobedrijfwimprins) op

 

Een kunstwerkje van de ABARTH SPECIALTIES afdeling! Het stylenboek van Maserati heeft uiteraard dienst gedaan bij het...

Posted by Autobedrijf Wim Prins on vrijdag 14 december 2012