Abarth 124 rally uitvoering nederland (6)

Abarth 124 Rally

Abarth is een legendarisch merk binnen de rallysport. Binnenkort is het door ons zo geliefde merk weer terug te vinden op gravel, op sneeuw en in de bergen achter Monaco: dit is de Abarth 124 Rally!  

Met de Abarth 124 Rally doen de Italianen precies waar ze goed in zijn, de nieuwe techniek in een retro vormgegeven jas! Nog nooit zagen we dat een Rally legende zo mooi in een moderne auto weerspiegeld. Helemaal in de kleuren waarin de eerste auto is uitgevoerd lijkt het een moderne kopie van de klassieke 124 Rally.

Specificaties en prijs van de Abarth 124 Rally

De Abarth 124 Rally is voorzien van een 1800 Turbo motor met een vermogen van 300pk. Het gewicht zal net boven de 1000kg komen te liggen, waardoor de power-to-weight-ratio een heerlijke 3 á 4 kg/pk zal zijn! Hij is voorzien van een sequentiële versnellingsbak met 6 versnellingen. De prijs voor de Abarth 124 Rally zit vermoedelijk op € 140.000,- ex BTW ex BPM.

Toegelaten in de FIA R-GT klasse

Met de Abarth kunt u deelnemen aan het FIA R-GT cup. Dit jaar wordt er in die cup onder andere rally gereden in Monte Carlo, België, Frankrijk en Engeland. Meer informatie hierover vindt u hier. 

De Abarth 124 Rally bestellen? 

Ordering voor de Abarth 124 Rally zal zeer binnenkort mogelijk zijn. Mocht u een Abarth 124 Rally willen kopen dan horen wij dat uiteraard graag!