• _0003_DSC_0476

Gespecialiseerd Abarth Onderhoud

Voor liefhebbers, door liefhebbers. Iemand die Abarth rijdt verdient een speciale behandeling. Dit begint met het onderhoud van de auto zelf. Onze specialisten c.q. vakidioten, weten als geen ander wat uw Abarth nodig heeft om in optimale conditie te blijven. En u zodoende iedere dag een brede glimlach op uw gezicht te bezorgen.

Waarom onderhoud bij Wim Prins?

Het monteursteam van Wim Prins bestaat louter uit doorgewinterde liefhebbers van Italiaanse auto’s. Gedreven door een unieke mix van ambitie, ervaring en een ongeëvenaarde passie voor techniek, nemen wij uw Abarth met evenveel liefde onder handen als dat u ermee rijdt. Uiteraard mét behoud van de fabrieksgarantie; één van de vele voordelen van onderhoud bij een officiële Abarth dealer.

Geholpen door de meest geavanceerde apparatuur, kennis van zaken en een uitgebreide voorraad originele onderdelen, biedt de werkplaats van Wim Prins het allerbeste als het om de technische verzorging van uw Abarth gaat. Dit is de plek waar u uw trots met een gerust hart achterlaat!

Bij elke onderhoudsbeurt wordt uw auto extra gecheckt op een aantal, bij Abarth bekende, essentiële punten. Daarnaast kunnen we rekenen op volledige (technische) ondersteuning van de importeur, in de vorm van regelmatige bijscholing van onze technici en berichtgeving van technische updates. Die updates voeren we vervolgens standaard bij iedere servicebeurt op uw auto uit.
 

Gratis APK bij een onderhoudsbeurt.

Een periodieke APK keuring is wettelijk verplicht voor voertuigen vanaf een bepaalde leeftijd (afhankelijk van de brandstofsoort en datum eerste toelating). Bij Wim Prins trachten we deze verplichting zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Tegen een tarief van slechts €19,95 voeren we APK uit, inclusief 4-gas test of roetmeting. Heeft uw auto ook een servicebeurt nodig en kunnen we dit combineren met de APK keuring, dan is laatstgenoemde zelfs helemaal gratis. Daarnaast zullen we bij APK afkeur een kosteloze herkeuring uitvoeren, nadat de benodigde reparaties – in goed overleg – zijn gerealiseerd.

Wanneer behoeft uw Abarth onderhoud.

De onderhoudsintervallen van Abarth lopen uiteen van 10.000 tot 15.000 kilometer, afhankelijk van het model. Indien u jaarlijks minder kilometers rijdt dan de voorgeschreven interval, adviseren wij u om ten minste eens per jaar periodiek onderhoud te laten uitvoeren.