• _0001_DSC_0480

Originele Abarth onderdelen

Wie kent uw Abarth beter dan Abarth zelf? De Italiaanse fabrikant weet elk component, elk detail feilloos uit haar schappen te toveren. De originele Abarth onderdelen zijn ontwikkeld om de prestaties en betrouwbaarheid van uw Abarth voor lange duur te behouden. Dat is exact de reden waarom deze onderdelen in groten getale voorradig zijn in het magazijn van Wim Prins. Ook voor zomer- en winterbanden, originele Abarth accessoires en originele Abarth merchandise kunt u terecht bij uw officiële Abarth dealer!

Originele onderdelen

Voeg de term ‘origineel’ aan een product toe, en het wordt al gauw bestempeld als ‘deugdelijk’. Wim Prins heeft alle reguliere, originele onderdelen op de plank liggen om uw Abarth zo goed en correct mogelijk te onderhouden. Maar wat maakt deze originele onderdelen zoveel beter dan universele- en imitatieproducten? Heel simpel: ze voldoen aan de meest strikte ontwerp- en productievereisten, om aan de unieke technische specificaties van uw Abarth te voldoen. Intensieve testprogramma’s worden afgewerkt alvorens ze voor typegoedkeuring in aanmerking komen. Diverse veeleisende kwaliteitschecks garanderen de goedkeuring volgens de hoogste veiligheids- en milieunormen.
 

Olie en vloeistoffen

De kwaliteit van motorolie wordt vaak onderschat. Behalve dat deze aan de juiste (opgegeven fabrieks)specificaties moet voldoen met bijbehorende viscositeit (dikvloeibaarheid), beschikt iedere olie over een unieke samenstelling van additieven. De additieven zorgen ervoor dat ze aansluiten op de specifieke eigenschappen van de motor van uw Abarth. De eigenschappen van olie hebben grote invloed op de prestaties en het verbruik van uw auto, alsmede op de duurzaamheid van een groot aantal cruciale motoronderdelen. Om het beste uit uw auto te halen, is het dus essentieel de juiste olie te gebruiken! Bij zowel warme als koude (motor)temperaturen, moet de olie optimaal rendement kunnen behalen. Echter, na verloop van tijd neemt het rendement van de olie – en dus ook van uw motor af. Tijdig verversen is daarom het devies! Bij Wim Prins weten we exact welke olie bij uw Abarth past. Gaat u zelf olie bijvullen? Wij adviseren u graag over welke olie u moet toepassen!
 

Gereviseerde onderdelen

Abarth neemt aspecten als milieu en duurzaamheid zeer serieus. Daarom biedt de fabrikant de optie om van bepaalde onderdelen een gereviseerd exemplaar toe te passen, tegen een gereduceerd tarief. Denk dan onder andere aan versnellingsbakken, turbo’s en aircocompressoren. Componenten van de gereviseerde onderdelen worden bewerkt of vervangen om te kunnen voldoen aan dezelfde strenge richtlijnen als een origineel, nieuw onderdeel. Kortom: zo goed als nieuw en helemaal verantwoord. Ook voor uw portemonnee!

Wist u dat...?

  1. Uw fabrieksgarantie vervalt wanneer u geen originele onderdelen gebruikt.
  2. Imitatiedelen als remschijven en uitlaten een kortere levensduur hebben.
  3. Op originele onderdelen garantie zit.
  4. Veel onderdelen grote invloed op elkaar hebben, en de kwaliteit daarvan daarom relevant is.
  5. De materiaalkeuze bij onderdelen van zeer groot belang is.